Elektrotechnische vakhandel
Technische ondersteuning
Studie en ontwerp

Waarom Easy-tech?

Zelf installeren is vooral geld besparen tot 60% ten opzichte van de installateur. Zelfs met beperkte kennis van elektriciteit is het mogelijk om, met onze begeleiding, uw installatie zelf te installeren. U beschikt niet alleen over een gedetailleerd instructieboek en legplan, we zijn ook steeds bereikbaar bij vragen en indien nodig komen we bij u langs, zonder meerkost! De door ons uitgevoerde controle zorgt ervoor dat u zeker kan zijn dat alles ook correct werd uitgevoerd. Bovendien krijg je gegarandeerd uw installatie voor het voordeligste tarief!

Maatwerk

Easy-tech werkt op maat van iedere individuele klant. Al bij een eerste gesprek worden de noden van de klant in kaart gebracht. De benodigde materialen zijn voor ieder project anders en de mate van begeleiding wordt bepaald door uw vraag.

Bereikbaar

We zijn er voor u wanneer u vragen of problemen heeft. Mails worden binnen de 24u beantwoord, telefonische begeleiding kan en indien dit geen oplossing biedt komen we bij u langs.

Duidelijke communicatie

U heeft één aanspreekpunt die instaat voor uw dossier. Gezien het kleine team loopt ook de interne communicatie zeer vlot.

Flexibiliteit

Wij komen naar u: bij de start, tussentijdse controles en eindcontrole. Dit na de werkuren en in het weekend, wanneer het u past. Indien u extra begeleiding wenst is dat steeds mogelijk.

Snel

Niet alleen trachten we zeer snel op vragen te antwoorden, ook onze webshop heeft een levertermijn van 1 tot 2 werkdagen.