Elektrotechnische vakhandel
Technische ondersteuning
Studie en ontwerp

Vasco Ventilatie

Vasco Easy Flow ventilatiekanalen
image          U hebt een ventilatiesysteem geïnstalleerd, maar streeft naar een optimaal geluidscomfort? Of u twijfelt om een ventilatiesysteem te plaatsen omwille van mogelijke geluidshinder? Dan stellen we u met plezier voor aan EasyFlow. EasyFlow is een flexibel luchtkanalensysteem dat de lucht geruisloos doorheen uw woning verplaatst. Het systeem, dat uit slechts enkele elementen bestaat, is moeiteloos te installeren en zorgt ervoor dat u optimaal geniet van een optimaal binnenklimaat.

11ve40100-luchtkanaal-met-kromming         11ve40300-aansluitplenum-0          11ve40310-plenum-horizontaal       
11ve40401-ventielaansluitstuk    11ve40500-verticale-bocht-90      11ve40400-ventielaansluitstuk-haaks  
Luchtkanaal 
Plenum VerticaalPlenum horizontaal      
RECHT VENTIELAANSLUITSTUKVerticale bocht    Ventielaansluitstuk

Wat zijn die kwaliteiten van Vasco?

“Dankzij de bijzondere automatische luchtregeling en de volledige bypass heeft de Vasco D-unit een merkelijk beter effect op het E-peil. De zelfregelende bypass zorgt ervoor dat je ook over een afkoelingssysteem beschikt in de zomer, doordat de warmterecuperatie wordt uitgeschakeld gedurende de frissere nachtperiode. De sterk geïsoleerde ventilatie-unit zorgt voor een fluisterstil ventilatie systeem. De gebruiksvriendelijkheid mag je ook niet vergeten. Je kan alles zo instellen, dat je er geen omkijken naar hebt.”

Zijn er ook nadelen te bedenken?

“Er wordt soms onterecht verteld dat het onderhoud of de reiniging een zwak punt is. Integendeel, dit systeem is bijzonder eenvoudig te reinigen. Je hoeft enkel de luchtfilter die stofdeeltjes en pollen tegenhoudt om de drie maanden reinigen door middel van een stofzuiger.”

vasco-easyflow