Elektrotechnische vakhandel
Technische ondersteuning
Studie en ontwerp

Loxone

Home automation is fantastisch! Stel u voor: een huis dat luistert naar u, dat zich automatisch aanpast naar uw woonritme dat zelflerend is. Dit is de standaard bij LOXONE.

Loxone logo

Dit kan allemaal met Loxone, en dit met een haalbaar prijskaartje, wij bieden de oplossing voor de zelfbouwer. Samen met u gaan we bepalen wat uw noden zijn, wij geven de know-how en wat de aandachtspunten zijn. Wij zijn gecertificeerd door Loxone Benelux, wij bieden u de kennis en kwaliteit voor uw installatie.

Zelfbouw installatie? Jazeker, u kiest welke taken u zelf doet, wij doen de rest. Dit zonder zorgen of stress.

image

Verwacht u 15.000 € voor een domotica installatie? Echt niet, met loxone is dit een stuk minder, contacteer ons voor een vrijblijvende offerte u zal zien, wij zullen u verbazen.

Wilt u een Loxone ervaring? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak voor het demo appartement. Hier wordt u ondergedompeld in de wereld van Loxone.

Loxone is bij de weinige fabrikanten die steeds hun producten naar een hoger niveau brengt zonder meerkost. Software is volledig gratis, updates zijn steeds gratis en alle producten worden mee geupdate. Wij zorgen voor de programmatie en een opleidings-moment bij u thuis. Indien u vast zit in de programmatie helpen wij u vanop afstand.

image

De touch van Loxone is kinderspel, overal wordt deze op dezelfde manier geprogrammeerd. De kracht van Loxone is KEEP IT SIMPLE.

Bij een Smarthome moet je niet denken: hoe steek ik het licht aan? NEE, dit is gewoon duidelijk voor iedereen die uw woning betreedt.

Deze touch is multifunctioneel, 5 toetsen, dubbel klik, tripel klik, temperatuurmeting, vochtigheidsmeting. Oriëntatie verlichting.

Veiligheid

image

Uw installatie waakt over uw dierbaren, brand, inbraak zit standaard in het pakket.

Zonder meerkost, tel dit maar even uit wat u hiermee bespaart.

Bij brand wordt u verwittigd en uw installatie zal het nodige doen om u te redden : Ventilatie wordt gestopt, de lichten worden aangestoken om uw vluchweg te vinden. Ondertussen worden er push berichten verzonden om u te verwittigen.

Het inbraak alarm wordt zo geprogrammeerd dat u het niet moet aanzetten - het gebeurt gewoon.

Dus u moet niet nadenken staat het alarm aan?

Nee, dit is gewoon altijd actief wanneer het nodig is.

image

Bespaar slim op energie

image

Energiekostenrem. Het Smart Home verwarmt met zonnewarmte, schakelt stroomvreters automatisch uit en gebruikt opgeslagen zonne-energie om bijvoorbeeld uw elektrische wagen gratis op te laden.

Het stuurt de zonnewering aan om licht en warmte binnen te krijgen of om het koel te houden.

Verwarming

image

In uw Loxone Smart home heeft iedere kamer de juiste temperatuur. Intelligent verwarmen, het systeem is zelflerend hij weet hoelang het duurt om de ruimte te verwarmen.

Hij zal de zonnewering aansturen om de temperatuur sneller te bereiken.

Verlichting met een WOW-effect

image